ISO certificering

ISO certificering regelen

Wil je graag een ISO certificering voor jouw bedrijf regelen? Dan heb je een extern bedrijf nodig, dat kijkt of je aanspraak maakt op ISO certificering door een audit. Bij DK QMS Consultancy ben je aan het juiste adres. ISO certificering laat zien dat jouw organisatie zijn processen, diensten en producten constant evalueert en verbetert. Veel opdrachtgevers stellen een ISO certificaat als voorwaarde voor samenwerking, waardoor het van onschatbare waarde kan zijn voor je organisatie. DK QMS Consultancy kijkt of je organisatie voldoet aan de normen van ISO. Een certificaat geeft klanten, leveranciers en opdrachtgevers vertrouwen in het kunnen van je bedrijf.

De voordelen van ISO-certificering

Waarom zou je een ISO-certificaat willen? Allereerst zorgt het continu evalueren en verbeteren van alle processen binnen je organisatie ervoor, dat je bedrijf stuurbaar wordt. Het management heeft een goede kijk op hetgeen, dat er binnen de organisatie gebeurt. Ook voor medewerkers, leveranciers en klanten worden structuren inzichtelijk, waardoor de betrokkenheid groeit en ziekteverzuim en annuleringen van orders zullen afnemen. Door de effectiviteit te evalueren en te verbeteren, worden er kosten bespaard en kunnen fouten in de toekomst voorkomen worden. Ook de reputatie van je organisatie krijgt een boost, wat je kan helpen om de concurrentiestrijd te winnen. Aas je op aanbestedingen? Dan is een ISO certificering zeker een goed idee. Vaak wordt er uitsluitende gekozen voor bedrijven met een dergelijk certificaat.

ISO certificering

Mijn werkwijze

Als je mij inschakelt voor ISO-certificering, begin ik met een zogenaamde nulmeting. Ik kijk eerst in hoeverre jouw bedrijf of organisatie al voldoet aan de eisen en wat je nog moet verbeteren. Is er nog geen goed lopend managementsysteem? Dan geef ik consultancy advies hoe je zo’n systeem kunt opzetten en implementeren. Vervolgens ga ik over tot de interne audit. Dit is een voorbereiding op de externe audit, waarbij gekeken wordt of de normen van ISO-certificering behaald worden. Heb je eenmaal een ISO-certificaat? Dan vinden er nog één of twee maal per jaar audits plaats om te kijken of de normen waar gemaakt blijven worden. Een certificaat is normaliter geldig voor een periode van 3 jaar.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen over een ISO-certificering of voor advies op het gebied van management, ICT, marketing of sales? Ik help je graag verder. Het beste kun je mij telefonisch of per e-mail bereiken. Kan ik niet opnemen? Dan bel ik je altijd zo snel mogelijk terug. Tijdens een eerste kennismaking beantwoord ik je vragen en kijk ik hoe en op welke termijn ik je kan helpen. Transparantie, communicatie en efficiënte zijn belangrijke pijlers van DK QMS Consultancy.

Menu